Waar staat Junis voor?

Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo’n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden.

Wat bieden wij?

In samenwerking met de school kun je gebruikmaken van voorschoolse opvang en naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten.

Meer weten van onze locatie en jouw mogelijkheden, lees dan hier verder of bel voor informatie met onze collega’s van Klantenservice 0172-745850.

Er is van alles te doen!

Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatabase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het ‘altijd buiten kind’ zich kan vinden als het ‘ik ben gek op knutselen kind’.

De extra’s van onze locatie BSO IKC Floriant

  • Opvang in de school
  • Groot speelplein
  • Vlakbij het Balijbos en het Floriadepark
  • Gymzaal
  • Op loopafstand van stadsboerderij de Balijhoeve
  • Opvang 4 – 13 jaar

 

Meer weten van onze locatie en jouw mogelijkheden, lees dan hier verder of bel voor informatie met onze collega’s van Klantenservice 0172-745850.