zoem

Groep 3/3HB

Wij zijn een gezellige groep van 24 leerlingen en wij krijgen les van juf Hanneke (op maandag) en juf Ivonne. (dinsdag t/m vrijdag) In groep 3 zijn we hard aan het oefenen met het leren lezen, schrijven en rekenen. Maar hebben ook genoeg tijd voor allerlei andere leuke dingen: IPC, knutselen, verkeer, muziek, tekenen en lekker spelen met allerlei materiaal.

En gymmen is bij deze sportieve klas ook echt een feestje!

Wij zijn een combinatiegroep met leerlingen die in groep 3 en 3HB zitten. We hebben dus veel mogelijkheden om de leerlingen uit te dagen en te helpen bij de leerstof.

Sommige kinderen volgen bijvoorbeeld een extra vak (Engels, Spaans of schaken) Maar ook hebben we op dinsdag of woensdag wat extra oefentijd buiten de klas voor de kinderen die wat extra hulp nodig hebben.

Groep 3 is namelijk altijd best een spannend jaar. In een korte tijd leren de kinderen alle letters en kunnen de meeste kinderen al in december al heel wat boekjes lezen. Ook het schrijven van de woordjes met de schrijfletters is altijd best een uitdaging.

Maar met deze super enthousiaste groep gaat dat allemaal prima lukken! We hebben er allemaal ontzettend veel zin in!

Op deze groepspagina treft u het laatste nieuws, recente foto’s en de schoolagenda

april 2020

08apr00:0000:00Paasviering

09apr08:4514:45Paaslunch (les tot 14.45u)