IPC ‘dinosaurussen’

Gastles gezonde voeding
22 februari 2019
Gerart Kamphuis
8 maart 2019

We gaan bijna starten met het thema ‘dinosaurussen’ maar we hebben toch alvast een creatieve gastles gehad (in groep 6/7hb)die bij dit thema aansluit. We hebben het namelijk over de prehistorie gehad en over een volk wat toen leefde: het trechterbekervolk. In de klas zijn potten gekleid als in de steil van dit volk.

In dit thema zullen we ons natuurlijk vooral gaan richten op alles wat met dinosaurussen te maken heeft maar ook met andere geschiedenis daar omheen. We duiken echt de geschiedenis en gaan aan de slag met de tijdbalk.

De overige vakgebieden die aan bod komen zijn kunstzinnige vorming, aardrijkskunde, natuur en internationaal.

De kinderen gaan aan de slag met classificeren, voedselketens, mythen en feiten en duiken in de wereld van de archeologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X