Gastles gezonde voeding

Tafeltennistafel
18 februari 2019
IPC ‘dinosaurussen’
7 maart 2019

Wat was het leuk om op een interactieve manier de kinderen van groep 5 en 6 iets mee te kunnen geven over gezonde, natuurlijke voeding, wat dat voor je doet en de keuzes die zij daar zelf in maken.
Mede namens Stichting Kind en Voeding heb ik een aantal gastlessen gegeven die aansluiten bij het thema ‘Wat eten we vandaag?’
Graag wil ik Albert Heijn Rokkeveen enorm bedanken voor het beschikbaar stellen van verschillende producten waardoor de kinderen zelf konden proeven en ervaren. Mede hierdoor was het een groot succes bij de kinderen. Enkele van hun reacties: ‘leukste IPC les ever, ‘leuk en lekker ‘, ‘ik heb veel geleerd en ga meer fruit eten ‘, ‘interessant ‘.

Nog even nader voorstellen…

Ik ben Evelyn, moeder van Annick en Fay uit groep 6/7HB en heb met veel plezier de gastlessen verzorgd. Na 20 jaar bedrijfsleven ben ik me gaan richten op (orthomoleculaire) voeding en rond binnenkort de opleiding tot integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach af. Dit gaat niet alleen over gezond eten en bewegen, maar ook over stress, vermoeidheid, lusteloosheid, belemmerende gedachten, zingeving, het ontbreken van tijd voor jezelf enz. Door je te richten op voeding en beweging alsook op gedrag, gedachten en overtuigingen werk je aan een vitaler en gelukkiger leven waarbij je lekker in je vel zit.

Meer weten of ook interesse in een gastles op basisschool of kinderdagverblijf? Mail dan naar leefstijl_vitaliteit@evelyndejong.nl 🍀

Ik heb de kinderen gevraagd na te denken over een lekker en makkelijk recept met groente in de hoofdrol. Bedankt voor de inzendingen! Eén ervan zou in het Floriantje komen, dus hieronder het recept van Melanie uit groep 6hb. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X