Ipc dag en nacht

lekker lezen
13 november 2018
verkeer
13 november 2018

Eindelijk is het zover. Groep 3 mag ook lekker meedoen met de ipc projecten. We zijn begonnen met een spannend proefje en een woordweb maken over dag en nacht. De volgende dagen zijn we druk bezig geweest met het maken van de lampionnen. ‘s Avonds mochten de kinderen op school komen. We hebben eerst in een donkere klas geluisterd naar een spannend verhaal. Daarna gingen we een stukje lopen in het donker.

Vandaag hebben we het gehad over een bruine boon. Hoe kan deze ontkiemen? We hebben ze in een potje met natte watten gelegd. En gaan het goed elke dag bekijken. We hebben ook een bruine boon geen water gegeven. En we hebben een bruine boon in het donker gezet en eentje zonder lucht.

Zullen deze bruine bonen gaan groeien?

Commentaar is gesloten

X