groepsfoto

Welkom op de groepspagina van groep 6/7

Wij zijn een hele leuke groep van 31 kinderen, waarvan 23 kinderen in groep 6 zitten en 8 kinderen in groep 7. Onze juffen zijn op maandag en dinsdag juf Nicolette en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Jenny.

We zijn heel hard aan het oefenen om goed zelfstandig te werken, dat oefenen we bijvoorbeeld met Taakspel. Er staan ook heel veel leuke IPC-projecten in de planning.

Groep 6 krijgt dit jaar voor het eerst huiswerk en groep 7 is dit al helemaal gewend. Groep 7 doet met de IPC-projecten mee aan de projecten van groep 7/8. Groep 7 gaat dit schooljaar ook hard oefenen voor het Verkeersexamen.

We hebben super veel zin in dit schooljaar en we gaan er een te gek jaar van maken!

juli 2018

14julallday26augalldayZomervakantie

Huiswerk

woensdag 20 juni: maken les 2 spelling

dinsdag 26 juni: topotoets LB en NB, leren plaatsen, vragen, uit je bol en letten op spelling!!

dinsdag 19 juni topo toets level 3 en 4

dinsdag 26 juni topo toets level 1,2,3,4

Al het leerwerk vind je hier.topo alles

UNICOZ