Zat 17 juni 2017 Reünie i.v.m. 25 jaar Floriant. Van 14.00 tot 17.00. Voor meer info op Facebook; Anne-Lies van der Weg (Floriant Reünie) 2 weken 21 uur ago
heeft het certificaat ontvangen van https://t.co/nUVX4dtM6P 1 jaar 10 weken ago
Vandaag naar de uitreiking van het certificaat voor het . 1 jaar 10 weken ago
Tweede ronde groepen 4 t/m 6 lekker dansen https://t.co/CFpUc3YxTk 1 jaar 16 weken ago
Groepen 1 t/m 3/4hb bewonen met Valentijnsbal! https://t.co/QfFYiiKkb3 1 jaar 16 weken ago

Welkom op de Floriant!

              

 

Welkom op de Floriant
een school waar het talent van het kind centraal staat!
De Floriant is een Katholieke school die valt onder de Stichting UNICOZ Onderwijsgroep. Naast het reguliere onderwijs dat wij de kinderen geven, bieden wij ook onderwijs aan hoogbegaafden op de Hoogbegaafden Afdeling van De Floriant. We zijn dan ook trots op onze school, de PAREL in de wijk Rokkeveen.
Middels deze site proberen we u op de hoogte te houden van de dagelijkse gang van zaken en de gebeurtenissen in de groepen. Bent u geïnteresseerd in meer uitleg, een rondleiding of wilt u uw kind inschrijven op onze school. U bent van harte welkom! Pak gerust de telefoon of mail ons voor een afspraak.
 
Met vriendelijke groet, team De Floriant!
 

Reünie 17 juni 2017

woensdag 19 april 2017
25 jaar

Beste oud-collega's, oud-leerlingen, oud-OR leden en oud-MR leden van ons.

Op zaterdag 17 juni van 14.00u t/m 17.00u houden wij voor jullie een reünie op de Floriant omdat wij 25 jaar bestaan. Wij willen natuurlijk heel graag dat jullie komen. 

Voor dit feest zijn we nog op zoek naar klassenfoto's van de afgelopen 25 jaar. Heb je nog foto's, dan kun je deze sturen naar 25jaar@floriant.unicoz.nl (liefst voorzien van datum).

Voor de inschrijving vragen wij een entreeprijs van €5,-, daarvoor krijg je één drankje en een hapje. Als je het geld hebt overgemaakt naar het volgende rekeningnummer, dán ben je ingeschreven voor de reünie: (onder vermelding van je naam en geboortedatum) NL11ABNA0537414894
Voor de drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Wij hopen jullie op 17 juni te zien!

Het Floriantteam

25 jaar

IPC project Dinosaurussen groepen 5 en 6

dinsdag 1 november 2016

Na de herfstvakantie zijn we gestart met het project over dinosaurussen. De kinderen vinden het een heel leuk thema en zijn dan ook zeer enthousiast.

De stagiaires van groep 5 en 6 hebben samen met de kinderen een film gemaakt voor Freek Vonk om hem uit te nodigen op school. Een groepje kinderen ging bepalen hoe en wat ze wilden filmen. De andere kinderen maakten decorstukken. Het was een heel gezellige middag. De kinderen hebben goed samen gewerkt en waren heel enthuosiast.. Nu maar hopen dat Freek op school wil komen!

Integraal Kindcentrum

vrijdag 14 oktober 2016

Basisschool De Floriant opent haar deuren voortaan als Integraal Kindcentrum (IKC) Floriant.

Vanaf dinsdag 25 oktober 2016 opent basisschool De Floriant in Zoetermeer haar deuren voortaan als IKC (Integraal Kindcentrum) Floriant. Het IKC is ontstaan uit een intensievere samenwerking tussen kinderopvangorganisatie De Drie Ballonnen en basisschool De Floriant. Wethouder Isabelle Vugs zal tussen 8:30 en 9:00 uur de officiële opening verrichten onder begeleiding van feestelijk vermaak.


Feestelijke opening

Belangstellenden zijn 25 oktober om 8:30 uur van harte welkom de feestelijke opening op het schoolplein bij te wonen. Wethouder Isabelle Vugs zal onder begeleiding van Jovel, een veelzijdige goochelaar, circusartiest en entertainer, de opening verrichten.


IKC en talenten

Het IKC biedt een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar waardoor kinderen zich in elke leerfase optimaal kunnen ontwikkelen, in een omgeving waar pedagogische en onderwijskundige expertise elkaar continu versterken. De slogan van de Floriant, “waar het talent van het kind centraal staat”, blijft de boventoon voeren in dit IKC. En dat sluit goed aan bij de visie van De Drie Ballonnen, die met de ZaaiGoed-methode kinderen helpt hun talenten te ontdekken. Door positieve boodschappen te zaaien, wordt een stevige basis gelegd bij het kind waardoor het zelfvertrouwen versterkt.

Meer informatie

IKC Floriant heeft een kinderopvanggroep van 0 – 4 jaar op afstand en biedt daarnaast basisonderwijs, buitenschoolse opvang, flexibele opvang en vakantieopvang aan. Het IKC is geopend van 7.00 – 18.30 uur. Het adres van het IKC is Florasingel 17, 2719 HP Zoetermeer. De kinderopvanggroep is gevestigd aan de Prismalaan 30, 2718 CX Zoetermeer.