Overblijf

Overblijf coördinatoren: Wil Blok en Carla Pouleyn

E-mail: overblijf@floriant.unicoz.nl

Rekeningnummer overblijfNL87ABNA0524063125

De overblijf werkt met strippenkaarten (11 strippen voor € 20,- De 11de is een gratis strip) of met losse overblijfjes, (een losse overblijf kost €2,-)

De kinderen krijgen van de overblijf drinken, (ze kunnen kiezen uit melk, drink yoghurt, chocolademelk of siroop) en ze krijgen fruit en komkommer

Uw kinderen aanmelden of afmelden voor de overblijf kan dagelijks tussen 8.40 en 9.00 uur in de aula. Af en aanmelden is verplicht. De overblijf wordt in rekening gebracht als er niet afgemeld wordt. Bij ziekte kunt u dit door geven aan de administratie als u uw kind ziek meld, het wordt dan aan ons doorgegeven of u kunt mailen naar de overblijf. Tussen 08:40 uur en 09:00 uur  kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van overblijfkaarten. De overblijf dient vooraf betaald te worden.
Ook voor vragen en/of opmerkingen kunt u iedere ochtend bij ons terecht. Voor vragen kunt u ook een afspraak maken of een E-mail sturen.

Overblijven? Ja, gezellig!

Bij de overblijf op de Florasingel is het een gezellige boel. Om de overblijf gezellig te laten verlopen hebben we een goed plan opgesteld. 
Om 12.00 uur blijven alle groepen in hun eigen klas eten. Bij elke groep staan 1 of 2 overblijfmedewerkers..

Iedereen die klaar is mag om 12.15 uur naar buiten om te voetballen en te spelen, maar ook binnen mag worden gespeeld en geknutseld. We houden rekening met de tijd van het jaar, we knutselen ook voor herfst, sint, kerst, Valentijn, Pasen, Moederdag en Vaderdag.

De knutsels variëren van zelfgemaakte kaarten tot gipsbeeldjes. Wie geen zin heeft om te knutselen kan ook met strijkkralen in de weer.

Bij droog weer gaan we allemaal naar buiten. Buiten kan worden gevoetbald. Hier wordt dan ook het fruit uitgedeeld. Hierdoor zit in de broodtrommeltjes nu veel minder snoep!

Heeft u na het lezen zin gekregen om te komen helpen, dat kan altijd. Wij zijn op zoek naar gezellige ouders, groot ouders enz. die ons team willen komen versterken. Heeft u niet altijd tijd, oproep overblijfkrachten hebben we ook nodig. Voor Info kunt u terecht van 8:40 uur tot 09:00 uur in de aula.