Groepsagenda Groep 7/8

m d w d v z z
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Banners Groep 7/8

Groep 7

Welkom in groep 7!


Hallo allemaal,

Dit schooljaar krijgt groep 7 les van juf Simone. Groep 7 is een druk en belangrijk maar ook een gezellig jaar. In dit jaar krijgen we een paar nieuwe vakken zoals verkeer, Engels en werkwoordspelling. Rond april zullen we een theoretisch verkeersexamen doen en in mei volgt het praktijkexamen. Daar gaan we natuurlijk goed voor oefenen! Aan het einde van dit schooljaar krijgen alle kinderen een voorlopig advies.

Laten we er een leerzaam en gezellig schooljaar van maken!

Super7dag

Super7dag

Vandaag hadden wij op het ONC Clauslaan een Super7dag. Alle kinderen hebben twee workshops gedaan waar zij voor hadden gekozen. Het was behoorlijk warm, maar wat hebben we een leuke ochtend gehad!

Super7dag
Super7dag
Super7dag
Super7dag
Super7dag

Praktisch verkeersexamen: GESLAAGD!

Fietsexamen
Fietsexamen
Fietsexamen
Fietsexamen

Dode Hoek les

Dode hoek les
Dode hoek les
Dode hoek les
Dode hoek les
Dode hoek les
Dode hoek les

IPC Een dorp bouwen

1

Wij zijn deze week hard bezig om een echt hutje te bouwen van kranten en plakband. Dat valt nog niet echt mee...

2
3
4
5
1

IPC Nederland Waterland

1

Voor ons IPC thema Nederland Waterland zijn wij naar de Maeslandkering gegaan. Daar konden wij zien waarom deze sluis zo belangrijk is voor Nederland. 

2
3
4
1

Floriant got talent

1

Met de voorrondes van Floriant got talent hadden wij wel vijf verschillende acts in de klas. Alle vijf ontzettend leuke shows om naar te kijken! Er mocht één act door naar de finale in de aula. De Crazy professors Valérie en Rania mochten door naar de finale en zij werden uiteindelijk tweede van de school! 

2
3
4
5
1

Kerst

1

Ons kerstdiner begon wat bijzonder doordat de tafel met al het zelfgemaakte eten omviel om 5 minuten over 6, maar we hebben er alsnog een hele leuke avond van gemaakt!

2
3
4
1

Sint

1

Op maandag 5 december hebben wij bezoek gehad van Sinterklaas. Dat betekende dat er weer volop surprises gemaakt mochten worden. En ook dit jaar was er weer ontzettend hard geknutseld. Het waren prachtige surprises.
Naast de surprises openen hebben we nog gezamenlijk gegeten, buitengespeeld en kwam Sinterklaas in de bovenbouw nog even langs. Sommige leerlingen mochten zelfs even bij hem komen! We hebben een hele gezellige dag gehad. 

2
3
4
5
1

IPC Uitwerking organen

IPC

Per tweetal hebben wij ons verdiept één van verschillende organen van ons lichaam. Hierbij moeten wij ook het orgaan knutselen, met materiaal dat we zelf mogen kiezen. Aankomende vrijdag maken we het orgaan af, maar we zijn er al flink mee bezig geweest. 

IPC
IPC
IPC
IPC
IPC